Tarieven en vergoedingen

 Persoonlijke benadering

 Wetenschappelijk

 Kwaliteit

 Onderzoek

Tarieven

 

Vrijblijvend informatiegesprek gratis

Tijdens dit gesprek kunnen wij u een beeld geven van wat neurofeedback is en alle vragen die u heeft omtrent neurofeedback beantwoorden. We kunnen ook bespreken of neurofeedback wat voor uw kind is. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

 

Intake en voormeting €95,00

Een intake inclusief voormeting duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de intake wordt de hulpvraag in kaart gebracht, de anamnese besproken en een uitgebreide QEEG hersenmeting gedaan. Van de uitkomst van deze meting ontvangt u een schriftelijke rapportage. Deze rapportage zullen wij toelichten middels een gesprek. Tevens geven wij u advies ten aanzien van de behandeling.

 

Neurofeedbackbehandeling €56,95

We trainen de hersenen van uw kind zodat ze leren de gewenste activiteit te vertonen.

 

Tussenmeting €90,75

Tijdens de tussenmeting evalueren wij met u de vooruitgang van uw kind thuis en op school. Ook doen we een uitgebreid QEEG hersenonderzoek om de veranderingen op hersenniveau in kaart te brengen. Er wordt een evaluatieverslag gemaakt en met u besproken. Daarnaast overleggen wij met u of we de behandeling gaan voortzetten.

Vergoedingen

Neurofeedback wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het soort polis dat u heeft. De therapeuten van Breinblinker zijn aangesloten bij de beroepsvereniging de NFG. In NFG vergoedingenoverzicht 2019 is per zorgverzekeraar te zien met welke pakketten vergoeding mogelijk is.

Hou de volgende gegevens bij de hand indien u navraag doet bij uw zorgverzekeraar:

Registratienummer de NFG: 8299

Registratienummer koepelorganisatie RBCZ: 810399R